Buitenverlichting

Stijlvolle lichtdecoratie hoeft niet beperkt te zijn tot uw interieur. Ook rond uw huis en in de tuin kan u met smaakvolle verlichting een esthetische meerwaarde creĆ«ren. Van de functionele verlichting aan de tuintafel of in het zwembad tot de sfeerverlichting die bepaalde aspecten van uw tuin accentueert, de opties zijn eindeloos. Een gebalanceerde verlichting schept een uniek, warm, verwelkomend gevoel in  uw tuin in samenspel met het natuurlijke duister.

Daarnaast kan buitenverlichting bijdragen tot de veiligheid van uw woning of bedrijf. Een pad of vijver aangeven, of buitenverlichting met sensoren om kwade bedoelingen af te wenden.

In ons uitgebreide aanbod kan u kiezen en samenstellen om het gewenste effect te bereiken. U kan ook altijd contact met ons opnemen voor advies. Wij staan u graag bij met onze kennis en ervaring.


Led the light in

De tijd dat ledverlichting enkel koud en zwak licht kon leveren, ligt definitief achter ons. Met het grote en groeiende scala aan kleuren, sterktes en uitvoeringen zijn elke sfeer en elk effect mogelijk. Bovendien betekenen ze een aanzienlijke kostenbesparing dankzij hun laag energieverbruik en lange levensduur. Leds revolutioneren de wereld van het licht.

We beleven vandaag dus de definitieve doorbraak van de LED-technologie. LED staat voor Light Emitting Diode, ofwel Licht-Emitterende Diode (Lichtuitstralende diode). Een led is een elektronische halfgeleidercomponent in een transparante behuizing. Wanneer er stroom door geleid wordt, straalt de diode licht uit. Interessant genoeg wordt de kleur van het licht niet bepaald door de behuizing, zoals bij gloeilampen, maar wel door de aard van de materialen waaruit de led is samengesteld.

Arte della Luce heeft zich overtuigd en overtuigend ingeschakeld in deze omwenteling. Wij werken vandaag bijna uitsluitend met ledlicht. Onze voornaamste specialisatie is relamping en relighting, waarbij uw bestaande installatie wordt opgewaardeerd voor gebruik van ledlampen.

In ons aanbod vindt u talloze toepassingen en mogelijkheden.
Ontdek het voordeel en de schoonheid van ledverlichting bij Arte della Luce.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x